Bruiloft

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd. Een bijzondere dag met vele wisselende en ontroerende emoties. Om dit bijzondere moment vast te leggen zijn jullie op zoek naar een fotograaf. Natuurlijk willen jullie dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. Als fotograaf leg ik alle bijzondere, emotionele, ontroerende en mooie momenten op jullie dag vast. Ik heb oog voor detail, hoe groot of klein ze ook zijn. Ik maak foto’s van jullie als bruidspaar, maar ook jullie familie en vrienden. Het is mogelijk om de gehele dag vast te laten leggen of een deel hiervan. Jullie ontvangen hoe dan ook nadien prachtige foto’s van jullie dag!

 

Hoe ga ik te werk? U kunt bij mij een vrijblijvende afspraak in plannen om al uw wensen te bespreken. Aan de hand hiervan en het aantal uren maak ik een offerte voor u klaar. Op de dag zelf zal ik aanwezig zijn als een onopvallende gast. We maken foto’s van jullie als bruidspaar op een buitenlocatie naar keuze. Ik stel jullie op jullie gemak met een praatje, een grapje en ondertussen maken we prachtige foto’s. Ik vind het erg belangrijk dat een ieder zichzelf kan zijn en doe hier ook mijn best voor. Mijn stijl is warm en moody, als fotograaf vind ik het erg belangrijk dat men emotie ziet in foto’s en dit ziet u dan ook terug in mijn foto’s.

Na jullie bruiloft ga ik bezig met het klaarmaken van de foto’s. De foto’s worden geselecteerd en stuk voor stuk nabewerkt. Binnen enkele dagen na jullie grote dag ontvangen jullie een preview met enkele foto’s. Uiteindelijk ontvangen jullie de foto’s op een luxe USB-stick. Deze ontvangen jullie binnen twee maanden na jullie bruiloft.

 

 

BASIS PAKKET
€850
• Vrijblijvend kennismakingsgesprek
• Mijn voorbereidingstijd en nabewerkingsuren
• Vijftig kilometer reiskosten inclusief, daarbuiten €0,21 per kilometer
• 6 uur fotografie
• Een preview binnen enkele dagen
• Basisalbum van 20x20
• Uitbreiding naar luxe album mogelijk, informeer hiervoor naar de mogelijkheden

Portfolio